Actueel

donderdag 03 februari 2022

Maak kennis met Bruce Hulsman

Op de middelbare school wist Bruce één ding zeker: later gaat hij werken in de wereld van de architectuur. Wat op het Technasium begon met een presentatie van een maquette aan een architect, is jaren later uitgegroeid tot een baan als Engineer bij Archifit. Hoe gaaf is dat! Bij het eerste contact met Bruce waren we bij Archifit direct enthousiast. Nu we een half jaar samenwerken bleek dat gevoel meer dan terecht. We stellen Bruce daarom graag aan jullie voor. Maak kennis met Bruce.

Lees verder
dinsdag 28 december 2021

20-jarige samenwerking tussen Huybregts Relou & Archifit

Het eerste bakje koffie dat we met Paul Uppelschoten (directeur Huybregts Relou) dronken is alweer bijna 20 jaar geleden. Wat begon als een goed gesprek, liep uit tot een bijzondere en langdurige samenwerking vol mooie projecten. Van het ontwikkelen van Mc-Drives tot creëren van moderne woon-concepten. Constant verbeteren door te durven veranderen stond daarbij telkens centraal. En wat is er veel veranderd in de afgelopen jaren, toch Paul?

Lees verder
woensdag 27 oktober 2021

Even voorstellen: Roeland Elema

Onze nieuwe BIM Engineer maakte in oktober zijn officiële debuut bij Archifit. Hij verruilde vorig jaar de schoolbanken voor de uitdaging ‘Total Engineering’ in Schaijk. We hadden al snel door dat Roeland het ‘total package’ in zich had. Twee diploma’s en allerlei gave projecten later was het moment eindelijk daar: Roeland is officieel Archifitter en we stellen hem graag aan je voor.

Lees verder