FIT B.V. heet voortaan Archifit B.V.

donderdag 15 november 2018

Ontwerp- en bouwprocessen intelligenter en efficiënter maken.

Het is onze drijfveer, al jaren. Voor velen is FIT synoniem aan perfect uitgewerkte bouwplannen en bouwinformatiemodellen. Maar als bedrijf zijn we de laatste jaren gegroeid. We verrassen opdrachtgevers bijvoorbeeld ook met treffende ontwerpen die praktisch te realiseren zijn.

Met bouwbegeleiding waarbij werkelijk niets aan het toeval wordt overgelaten. En bovenal: met de combinatie van dit alles. Want juist wanneer architecten, ingenieurs en bouwbegeleiders integraal samenwerken, ontstaan de beste resultaten.

Archifit: afgestemd en maakbaar

Als bedrijf zijn we completer dan ooit. Architecten, ingenieurs en bouwbegeleiders: je vindt ze bij ons niet alleen onder één dak; ze werken ook nog eens integraal samen. En dus is het tijd voor een nieuwe naam. Een naam die zegt waar we voor staan: afgestemde en maakbare oplossingen in ontwerp, engineering en bouwbegeleiding. Een naam die onderstreept dat vroegtijdige en integrale betrokkenheid bij bouwprocessen leidt tot betere resultaten. Archifit, aangenaam!


Impressing by improving and innovating

Nieuw is ook onze pay-off: impressing by improving and innovating. Verbeteren en innoveren zitten in ons DNA. Dat merk je wanneer je met ons samenwerkt: juist buiten de gebaande paden voelen onze mensen zich comfortabel. Ze passen de nieuwste technieken toe en lopen graag voorop. Zo blijven we onszelf uitdagen. Het is die mindset die steeds weer tot bijzondere resultaten leidt.

Van harte welkom

Ondanks alle veranderingen tref je bij ons nog steeds de vertrouwde gezichten en de aanpak die je van ons gewend bent. Toch eens opnieuw kennismaken? Ons nieuwe onderkomen bewonderen? Of bespreken hoe we nog slimmer kunnen samenwerken? Onze deuren staan wagenwijd open. Neem contact op, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat