Vacature BIM-Engineer

40 uur | Schaijk

BIM biedt een wereld aan mogelijkheden. En die wereld ligt bij Archifit aan je voeten. Als BIM-engineer ga je bij ons aan de slag met spraakmakende projecten en werk je samen met doorgewinterde BIM-experts. Variatie, uitdaging en ontwikkeling: dat zijn de kernwoorden van jouw functie. Ben jij de BIM-engineer die ons elftal versterkt?Dit ga je doen

Je werkt aan uiteenlopende innovatieve projecten. De ene keer teken je modellen voor 150 onderhoudsvriendelijke woningen, dan maak je berekeningen voor een state-of-the-art woontoren met 25 bouwlagen. Weer een dag later verzamel je bouwinformatie voor een distributiecentrum van 34.000 m². Bij Archifit zorgen we niet alleen dat een ontwerp er mooi uitziet, het moet ook goed uitvoerbaar zijn in de praktijk. Hier ligt voor jou als BIM-engineer een mooie uitdaging.


Je zit – of staat – veel achter je bureau, maar overlegt ook regelmatig met projectleiders, de BIM-coördinator en -regisseur en met de externe constructeur, installateur, leverancier en de bouwers van jouw project. Altijd stel je de wens van de klant voorop en probeer je die te overtreffen. Dat zien we dan ook terug in de slimme bouwwerkinformatiemodellen die je maakt in Revit.


Weten wat Archifit nog meer doet? Bekijk onze projecten hier.Dit krijg je van ons

 • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd, ervaring en capaciteiten.
 • Prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Architectuur, waaronder een reiskostenvergoeding en een goed pensioen.
 • Collega’s die voor je klaarstaan en humor gebruiken om op een positieve manier te prikkelen. Verbinding maakt ons team sterk.
 • Meerdere (actieve) teamuitjes per jaar. Dat kan een etentje of een bouwbezoek zijn, maar het kan ook gekker. Zo stonden we samen op de ski’s, gingen we al eens skydiven en volgden we een mountainbikeclinic.
 • Een smartphone.
 • Een moderne werkplek met onder andere interactieve schermen, een zit-stabureau en de nieuwste software.
 • Ruimte voor ontwikkeling. Wil jij een opleiding of cursus volgen en zo jezelf én Archifit nog beter of innovatiever maken? Kom maar op.Dit ben jij

  Je hebt een praktische instelling: niet moeilijk doen, maar aan de slag. Wil een klant wat eerder overleggen dan vooraf afgesproken? Geen punt, jij past je agenda aan. Communiceren gaat je goed af, of dat nu met je directe collega of de klant is. Je bent secuur, gefocust op resultaat en werkt gestructureerd. Ook ben je leergierig: jij wilt jezelf graag verder ontwikkelen. Verder heb je:

  • Een HBO-diploma bouwkunde.
  • Enkele jaren werkervaring
  • Ervaring met Revit.  Dit zijn wij

   Multidisciplinair werken, daar zijn we goed in. Bij Archifit werken ingenieurs, architecten en bouwbegeleiders die weten waarover ze praten. Met een jong team van tien collega’s maken we total engineering waar. Jij kunt ons als elftal nog sterker maken. Je komt terecht in een team waarin we altijd gaan voor slimmere, vooruitstrevendere ontwerp- en bouwprocessen. Maar naast de focus op innovatie hebben we als betrokken collega’s ook wat voor elkaar over. En is een project succesvol afgerond? Dan vieren we dat samen.


   Nieuwsgierig naar je collega’s? Hier ontmoet je onze mensen.   reageer nu

    Solliciteren? Stuur je motivatie en cv naar Gijs van Bakel, Recruiter van Archifit, via info@archifit.nl. Binnen twee werkdagen hoor je of je op gesprek mag komen. Is er na het eerste gesprek een klik? Dan volgt een tweede gesprek, waarna je snel aan de slag kunt. Vragen over de functie? Daarmee kun je terecht bij Niels, Directeur Archifit. Stel ze via Whatsapp of bel naar 06 - 25 03 74 57.

    ​​​​​​​