Vacature Projectcoördinator

40 uur | Schaijk

In deze wereld waarin de technologie zich razendsnel ontwikkelt ben jij als Projectcoördinator de verbindende factor. In de praktijk blijkt dat geen opdracht hetzelfde is en dat de processen altijd net weer wat anders lopen. Jij neemt hierin de rol als "spelverdeler" van het team. Organisatievermogen, vakkundigheid en resultaatgerichtheid: dat zijn de kernwoorden van jouw functie. Ben jij de Projectcoördinator die ons elftal versterkt?DIT ZIJN WIJ

Bij Archifit werken ingenieurs, architecten en bouwbegeleiders die weten waarover ze praten. Multidisciplinair werken, daar zijn we goed in. Met een jong team van tien collega’s maken we total engineering waar. Jij kunt ons als elftal nog sterker maken. Je komt terecht in een team waarin we altijd gaan voor slimmere, vooruitstrevendere ontwerp- en bouwprocessen. Maar naast de focus op innovatie hebben we als betrokken collega’s ook wat voor elkaar over. En is een project succesvol afgerond? Dan vieren we dat samen. Wil je weten wat we doen? Bekijk onze projecten hier.DIT GA JE DOEN

Je coördineert en werkt deels zelfstandig aan uiteenlopende innovatieve projecten. Je werkt in een REVIT-model en bent financieel en organisatorisch verantwoordelijk voor verschillende projecten. Als hoofdverantwoordelijke voor BIM trajecten maak je het BIM-uitvoeringsplan volgens de Archifit methode. Je beheert, onderhoudt en verbetert hierbij de processen. Door je technisch inhoudelijke kennis, communicatieve vaardigheden adviseer je (gevraagd en soms ongevraagd) je collega’s en klanten.


Dit krijg je van ons

  • Een goed salaris afhankelijk van leeftijd, ervaring en capaciteiten.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Architectuur, waaronder een reiskostenvergoeding en een goed pensioen.
  • Meerdere (actieve) teamuitjes per jaar. Dat kan een etentje of een bouwbezoek zijn, maar het kan ook gekker. Zo stonden we samen op de ski’s, gingen we al eens skydiven en volgden we een mountainbikeclinic.
  • Een smartphone en laptop.
  • Een moderne werkplek met onder andere interactieve schermen, een zit-stabureau en de nieuwste software.
  • Ruimte voor ontwikkeling. Wil jij een opleiding of cursus volgen en zo jezelf én Archifit nog beter of innovatiever maken? Kom maar op.
  • Collega’s die voor je klaarstaan en humor gebruiken om op een positieve manier te prikkelen. Verbinding maakt ons team sterk.

Nieuwsgierig naar je collega’s? Hier ontmoet je onze mensen.DIT BEN JIJ

Als projectcoördinator heb je verstand van het volledige bouwproces en kijk je verder dan je eigen specialisatie. Je hebt een praktische en proactieve instelling: niet moeilijk doen, maar aan de slag. Wil een klant wat eerder overleggen dan vooraf afgesproken? Geen punt, jij past je agenda aan. Communiceren gaat je goed af, jij bent de verbindende factor tussen collega’s en/of klanten. Je bent secuur, gefocust op resultaat en werkt gestructureerd. Ook ben je leergierig: jij wilt jezelf graag verder ontwikkelen en streeft continu naar verbeteringen. Verder heb je:

  • Een HBO/WO diploma bouwkunde;
  • Ervaring met LEAN werken;
  • Kennis en ervaring met Revit en BIM-hulpsoftware (Solibri).REAGEER NU

Solliciteren? Stuur je motivatie en cv naar info@archifit.nl. Binnen twee werkdagen hoor je of je op gesprek mag komen. Is er na het eerste gesprek een klik? Dan volgt een tweede gesprek, waarna je snel aan de slag kunt. Vragen over de functie? Daarmee kun je bij Niels, Directeur Archifit, terecht. Stel ze via Whatsapp of bel naar 06-25 03 74 57.