Uitbreiding warehouse Quantore

Beuningen
Project locatie Zilverwerf, Beuningen
Project omvang Warehouse van 11.238m2 inclusief parkeervoorziening
Opdrachtgever Quantore
Architect Archifit
Aannemer Van der Heijden bouw en ontwikkeling

de kracht van het team

Met “het slimste en beste ontwerp, het beste plan  van aanpak en de beste prijs” werden Archifit en Van der Heijden geprezen voor hun vindingrijkheid en het onderscheidende ontwerp. Voor de realisatie van deze uitbreiding was Quantore op zoek naar een deskundige en betrouwbare partij. Die partij vond Quantore in de samenwerking tussen Van der Heijden en Archifit.


QUANTORE ALS ICOON VOOR DE A73

De voorgevel laat zich kenmerken door de markante golvende bewegingen die gevormd
worden door de luifel en esthetische trappen aan de gevel. Een eerste indruk die niet snel
vergeten wordt, gemaakt door architectonische kwaliteit. Het heeft herkenning, wordt onthouden en biedt de ultieme mogelijkheid om het iconische gebouw langs de A73 als visitekaartje te maken voor Quantore.


Archifit verzorgt de total engineering van deze uitbreiding van 11.238m2 warehouse voor opslag, distributie en logistieke procesinstallaties.