​​​​​​​Wat wij doen

Architecten | Ingenieurs | Bouwbegeleiders

Afgestemd en maakbaar

Een gebouwontwerp kan nog zo fraai zijn, het moet wel binnen budget te realiseren zijn. En efficiënt engineeren is alleen mogelijk als je kennis hebt van bouwprocessen. Total engineering betekent multidisciplinair samenwerken. Over de grenzen van je eigen vakgebied heen kijken. En altijd de klant centraal stellen. Door bouwvraagstukken integraal te benaderen, weten we bij Archifit steeds de brug te slaan tussen design, functionaliteit en efficiency.

Ontdek wie we zijn
.
Total engineering architecten ingenieurs bouwbegeleiders Isabellaveld Vught

Ontwerp

Geavanceerd en vernieuwend om te zien. En toch eenvoudig en tot in detail uitgebalanceerd. Dat is nou typisch een ontwerp van Archifit. Wat je van ons mag verwachten? Verrassende ontwerpen die bovendien praktisch te realiseren zijn. Met oplossingen die op alle fronten doordacht zijn. Oftewel: de optimale fit tussen uitstraling, functionaliteit en praktische uitvoerbaarheid.


Dicht bij de praktijk

Wie zijn de bewoners of gebruikers? Wat vinden ze belangrijk? Wat zijn de uitgangspunten van de (ontwikkelende) bouwer? En hoe komen we tot een goed samenspel met de omgeving? Ontwerpen betekent verbindingen leggen. De context overzien. Verder kijken dan je eigen specialisme. En creatief omgaan met beperkingen en wet- en regelgeving. Zo weten we niet alleen gebruikers positief te verrassen, maar ook de partijen die met ons samenwerken.​​​​​​​

Ontmoet onze architecten

Engineering

Continu verbeteren en innoveren. Voor Archifit is het geen opgave, maar een tweede natuur. Zo groeiden we als vanzelf uit tot een koploper in BIM. En nog steeds behoren onze modellen tot de best opgebouwde en meest gedetailleerde in de branche. Dat is tenminste wat we horen van onze samenwerkingspartners. Zij besparen tijd door onze modellen. Krijgen door de hoge kwaliteit zelfs kortingen op de engineering bij toeleveranciers. Maar het allermooiste compliment is de efficiency waarmee bouwprocessen verlopen en de besparingen die dit oplevert.


VERBINDENDE SCHAKEL

Onze ingenieurs denken in processen. Ze bedenken oplossingen die opdrachtgever en ketenpartners samenbrengen. Creëren een model dat optimale afstemming in de hand werkt. En nemen de regierol op zich. Als specialist in total engineering zijn we gewend om bouwprocessen te organiseren en coördineren. Dit maakt dat we automatisch vooruitkijken en ons makkelijk kunnen verplaatsen in onze samenwerkingspartners. Zo zijn we de verbindende schakel bij de meest uiteenlopende bouwprojecten.​​​​​​​

Ontmoet onze ingenieurs
Total engineering architecten ingenieurs bouwbegeleiders BIM

BOUWBEGELEIDING

Aan de slag met nieuwbouw? Uitbreiden op de huidige locatie? Of toch een bestaand pand kopen? Huisvestingsvraagstukken kennen vaak meerdere oplossingsrichtingen. In een haalbaarheidsstudie brengen wij alle mogelijkheden en consequenties voor je in kaart. Dat gaat verder dan je misschien denkt. Want de economisch meest interessante oplossing is niet altijd de goedkoopste. Heb je bijvoorbeeld weleens berekend welk effect nieuwbouw heeft op de efficiency in je bedrijf? En hoe een nieuwe installatie het verzuim beïnvloedt?


JOUW BELANG VOOROP

Denken vanuit de klant: het zit in ons. Dat merk je ook tijdens het bouwtraject. Niet alleen omdat we je alles uit handen nemen – van ontwerpbegeleiding en vergunningstrajecten tot contractvorming, directievoering, toezicht en eindoplevering – maar vooral omdat we vol overgave jouw belangen behartigen. De bouwwereld is mooi, maar ook ondoorzichtig en soms oneerlijk. Met professioneel bouwmanagement behoeden wij jou voor de risico’s. Zodat je zeker weet dat je krijgt wat er is afgesproken.

Ontmoet onze bouwbegeleiders