Wie we zijn​​​​​​​

Architecten | Ingenieurs | Bouwbegeleiders

Total engineering architecten ingenieurs bouwbegeleiders

Bij Archifit geloven we dat bouwprocessen vragen om een integrale benadering.

We zijn sterk in ontwerpen, maar zijn geen architectenbureau. Engineeren kunnen we als de beste, maar de term ingenieursbureau is te smal. En de vergelijking met het bekende bouwmanagementbureau gaat ook niet op. Total engineering, dat is onze kracht. Onze mensen werken multidisciplinair samen, kijken over de grenzen van hun vakgebied heen en komen juist daarom tot de beste oplossingen.

Ontdek wat we doen

typisch archifit

Verrassende ontwerpen die bovendien praktisch te realiseren zijn. Perfect uitgewerkte bouwplannen en BIM-modellen.  Bij Archifit werken architecten, ingenieurs en bouwbegeleiders die opdrachten net even anders aanvliegen. Ze delen hun kennis en inzichten. Zijn gewend om door elkaars bril naar vraagstukken te kijken. En slaan bij elke opdracht de handen ineen om tot de beste oplossing te komen.


Processen verbeteren en vereenvoudigen

Hoe beter we ons werk op elkaar afstemmen, hoe vlotter en makkelijker bouwprojecten verlopen. En dat is precies wat ons drijft. Bij Archifit zien we het als onze missie om ontwerp- en bouwprocessen te verbeteren en vereenvoudigen. Daarvoor maken we gebruik van de laatste stand van de techniek. We ontwikkelen nieuwe manieren van denken en doen. En we delen onze kennis en ervaring.