werken

Van kantoorruimte tot distributiecentrum

Regisseur en begeleider van jouw bouwproject

Bouwen, verbouwen of ‘gewoon’ verhuizen? Bij elk huisvestingsvraagstuk spelen allerlei aspecten een rol. Archifit helpt je om de juiste afweging te maken, realiseert een ontwerp dat past bij je organisatie en bedrijfsprocessen, verzorgt de engineering én begeleidt de bouw van a tot en met z. Total engineering dus.

Wat dat betekent? Nergens omkijken naar, de zekerheid van de juiste keuzes en een vlot verloop van het bouwproces.

Ontwerp


Goed luisteren. Doorvragen. Bedrijfsprocessen ontleden. Pas als onze architecten jou en je organisatie kennen, starten ze met ontwerpen. Het resultaat? Een gebouw dat de identiteit van je organisatie weerspiegelt, in de omgeving past, de efficiency bevordert én zowel technisch als financieel haalbaar is.

Engineering

Onze ingenieurs zijn niet alleen goed thuis in BIM, ze kennen ook de praktische kant van de bouw. En dat merk je. Vooruitdenken, aansluiten op de werkwijze van ketenpartners en creatief omgaan met wet- en regelgeving: het is voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Bouwbegeleiding

Exact datgene krijgen wat je gekocht hebt. In de bouw is dit helaas niet altijd vanzelfsprekend. Schakel daarom Archifit in voor bouwbegeleiding met daadkracht. Wij voeren de regie over jouw bouwproject alsof het ons eigen pand is.