Wonen

Van renovatie tot nieuwbouw

Samen het verschil maken in woningbouw

Vooruitstrevend en praktisch tegelijk. Zo is de aanpak van Archifit het beste te omschrijven.

Niet voor niets betrekken steeds meer ontwikkelende bouwers en woningcorporaties ons bij de ontwikkeling en realisatie van hun woningbouwprojecten.

Zij kiezen bewust voor total engineering. Voor doeltreffende engineering door professionals die dicht bij de uitvoering staan. Voor doordachte woonvisies. En voor plattegronden op wijk- tot en met woningniveau die esthetisch en functioneel perfect in balans zijn.

Ontwerp


Woningen met een eigen identiteit, in perfecte harmonie met hun omgeving. Doordacht gesitueerd, functioneel van opzet en optimaal afgestemd op de doelgroep. Archifit zoekt op alle fronten de balans tussen uitstraling, gebruiksgemak en maakbaarheid.

Engineering


Natuurlijk, onze ingenieurs doen hun werk grotendeels aan hun bureau. Maar de praktijk kennen ze op hun duimpje. Ze verplaatsen zich in bouwers en ketenpartners, denken vanuit hun systemen en zorgen voor uitstekend uitgewerkte modellen en tekeningen.

Bouwbegeleiding

​​​​​​​


Onze bouwmanagers voeren de volledige regie over woningbouwprojecten. Een groot voordeel voor onze opdrachtgevers. Zij weten dat ze met onze begeleiding niets aan het toeval overlaten. Dat geeft rust, bespaart tijd en voorkomt faalkosten.